BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Studiedag.

    Idag vad det studiedag i skolan, alltså lärarna var på kurs och alla elever var lediga och INTE i skolan, förutom två galningar från PunktORG som hade bestämt sig för vad dagens enda mål skulle vara: att klara av alla uppdrag. Och sen sju timmar senare var målet nått! Alla uppdrag var avklarade och vissa med hela 100 % säkerhet på.

    När den jobbigaste delen av hela Power Puzzle-uppdraget var avklarat var Oscar och Richard bara tvungna att testa att köra roboten. De satte tidtagaruren bredvid bordet och startade roboten.
    Vi säger väl att det gick hyfsat bra. Oscar och Richard fick bara lite panik och lite skrattanfall efter att roboten inte gjort som vi ville. Men, men...PunktORGs robot knaprade faktiskt ihop hela 245 p på första testkörningen. Fast tiden är nog något de behöver slipa på. Sluttiden hamnade på 16 minuter drygt!
    Andra körningen gick bättre, men det kanske var för att jag, Richard, körde roboten. Ca 250 p på (endast) 10 minuter.

    Idag ringde även Richard till Lego Customer Service i Sverige för att beställa Lego Mindstorms NXT Firmware 1.1. Efter att ha fått en blackout så var det beställt. Skivan skulle skickas hem till Richard om några dagar. Hoppas bara den kommer i tid till tävlingen...

    // Richard

    0 kommentarer: