BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Resultat av den interna tävlingen på Bäckaskolan 18/10.

    Förra torsdagen på EV, så gick den interna tävlingen på Bäckaskolan av stapeln. Richard var inte närvarande men han har fått höra en hel del om hur det gick. Enligt hans spekulanter så vann PunktORG överlägset över The Gräsklippers, eftersom TG aldrig hade lagt ner den extra tid som PunktORG spenderat efter skolan. Därför blir det PunktORG som representerar Bäckaone i regionalfinalen i Skövde och av just den anledningen så kommer jag som skriver (Richard) härdanefter att definiera PunktORG som BäckaOne, eftersom de nu representerar BäckaOne. Jag kommer även att ändra pronomet från 3:e person till 1:a person (från de till vi). Fast internnamnet PunktORG kommer alltid att finnas kvar även om jag inte kommer att använda det så mkt.

    Oscar hade med sig en annan sorts bullar med sig till robotbyggandet idag, nämligen Pizzabullar. De var inte lika goda som kanelbullarna förra veckan, tyckte Richard. Vissa var smaklösa medan visa var, uppriktigt sagt, överkryddade. Även Oscars så kallade Pizzabullar. Men som allt annat som Richard brukar stoppa sig så var även det ätbart.
    Vi märkte direkt i den interna tävlingen att det behövs mer finslipning på våra uppdrag, så det blev vad den här dan skulle bestå av. Finslipning och åter finslipning. Målet är att vi ska klara av alla uppdrag 100% och det svåraste av allt: att hinna det INOM tidsramen på 150 sekunder. Vi lyckades att finslipa några uppdrag, mer hann vi inte.
    Idag var även dagen då Oscar första gången fick se bloggen. Han hade aldrig tidigare kommit in på bloggen eftersom han inte kände till adressen. Och när han väl fick se den, så var han som fastklistrade med Karlssons Dunderklister.

    Hörde att några tjejer skulle påbörja teori-uppdraget. Vi önskar de lycka till och ger de (förstås om de vill) en lyckospark. De kan alltid räkna med våran hjälp, vi här ju här för att hjälpa dem och vi ställer ju alltid upp för laget.

    // Richard

    0 kommentarer: