BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Richard - Äntligen tillbaka.

    Vill först om främst be alla om ursäkt för blogguppdateringarna den senaste tiden. Eftersom jag, Richard, inte haft tid att skriva i bloggen (har varit på PRAO) så har ingen annan gjort det. Jag trodde att några andra, bland annat tjejena, skulle skriva men nejdå... De ville hellre skapa en egen blogg och lägga upp allt deras material där. Om det blir av eller inte är en annan femma. Så härdanefter är det bara jag och resten av dem i PunktORG som kommer att skriva i den här bloggen.
    Bloggen kommer självklart inte bara handla om oss utan även om de andra. Det måste ju vara lite jämställdhet här i världen.

    Sedan jag skrev sist har det hänt mycket, väldigt mycket. Oscar har jobbat själv på eftermiddagarna vecka 39 och har fortsatt att programmera PunktORGs robot.
    TG (The Gräsklippers) har demolerat sin robot flera gånger om och har inte riktigt kommit igång med programmeringen ännu.

    Idag var Oscar sjuk, så Richard fick jobba själv. Han tog med sig sin egna NXT och testprogrammerade den. Vad häpen han blev! Det var helt otroligt! NXT drog varken åt höger eller åt vänster! Richard programerade allt som Oscar hade hunnit på helaförra veckan på endast 2,5 timme. Hoppas bara Oscar och Gustav tycker att det är bra.

    Troligtvis kommer Richard att få låna kameran någon gång så att det kommer upp lite bilder på bloggen...

    // Richard

    0 kommentarer: