BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Höstlov.

    Det märks att hösten är här. Träden börjar att byta färg och höstlovet börjar. Under höstlovet brukar ungdommarna i Gnosjö slappa och ta det lugnt och den här veckan var inget undantag, om man bortser från två galningar från Bäckaone, Oscar och Richard. Vi hade bestämt att deadlinen för roboten skulle vara den här veckan och därför var vi bara tvungna och justera det sista som fanns kvar.
    Det enda problemet som återstår för oss är, som de flesta redan vet, att klara av alla uppdrag inom 2,5 min. När vi testade idag så hamnade sluttiden på 3,5 min + en massa fel, vilket inte var så bra. Därför var vi tvungna att slå ihop två uppdrag till. Det fick bli vätgasbilen och satelliten. Vi fixade det programmet, mer än så hann vi inte.
    Richard gick även in till rektorn och frågade hur det skulle bli med t-shirtarna. Han sa att han skulle fundera lite på trycken och förmedla svaret till oss sedan.

    I morgon kan inte Oscar bygga, eftersom han är i Borås och spelar Lazerdome. Därför vill inte heller Richard bygga, så han höstlovsjobbar istället.

    Ändrar om lite på layouten här på bloggen. Säg gärna till om något inte blir bra.

    // Richard

    0 kommentarer: