BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Ny dag - Nya uppdrag avklarade.

    Idag träffades 2/3 av PunktORG igen för att fortsätta att programmera sin robot igen. Och som vanligt blev det ett stort framsteg för dem.
    Oscar hade med sig nybakade bullar till legotekniken idag och bjöd Richard på en. Richard tyckte dock att bullarna var överkanelade och översockrade, men de var ätbara ändå.

    PunktORG har inte många uppdrag kvar. Det som finns kvar att klara av är fördämpningen, kolvagnen, en av vindgeneratorerna, vågturbinen, träden, byta ut bilarna och köra allt till kraftstationen.
    Varken Richard eller Oscar visste vad de skulle börja med idag, så de bara tog något. Det fick bli kolvagnen. De programmerade i ca 20 min och sen stack Richard och Oscar fick programmera själv. Richard skulle gå och spela gitarr.

    När Richard sen hade spelat klart var alla dörrar till skolan låsta så han fick kasta nypon på fönstrena för att Oscar skulle öppna. Oscar hörde dock inte mina nyponskott, så Richard fick en rejält utskällning av en lärare som sen släppte in honom.
    När Richard väl var tillbaks i klassrummet hade Oscar klarat av kolvagnen och kört dit våggeneratorn och höll på med bilarna. Även om Richard hjälpte Oscar med bilarna hann de aldrig klart. De bestämde att de skulle träffas i morgon igen vi d10-tiden, eftersom det skulle vara studiedag i skolan i morgon. Det kanske blir pizza då...?

    // Richard

    0 kommentarer: