BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • EV: 25/10

    Legotekniklektionen började idag med att vår ledare samlade hela gruppen för ett snack med oss. Han hade satt upp punkter på tavlan på saker vi skulle gå igenom.
    Första punkten var Richard delaktig i. Han ville öka lagkänslan inom laget så han gick in till rektorn och frågade om vi fick köpa t-shirts med tryck till hela laget. Vi fick 800 kr för att gå ner till J:son och köpa dem. Vi skulle även kolla om de ville sponsra oss med tryck, men det ville de visst inte så vi kommer att trycka våra t-shirts själv.
    Andra punkten var en glad nyhet. Vi hade visst varit med i en tävling där vi kunde vinna pengar utan att veta om det och eftersom vi inom laget oftast har tur med oss så vann vi hela 3000 kr av ett danskt företag (Vestas). Gissa hur glada vi blev!
    Den tredje och sista punkten handlade om vilka som skulle med till Skövde. Det blir ca 20 stycken som följer med. Sen återgick alla till sina respektive jobb.

    Några sjuor, bl.a. en som heter Anton L, fortsatte med teoriuppdraget och tjejerna började skissa på ett plakat som vi skulle ha på tävlingen. Anton och Alex hade redan gjort ett, men tyckte att det var okej med två.
    Richard och Oscar höll på med roboten. Oscar hade varit där på håltimman och finslipat på bilen, så nu var det bara tidsramen som skulle anpassas.

    Vi fick även veta att vissa tjejer skapat en ny blogg som de också kallar "BäckaOnes blogg". Vi bestämde oss för att slå ihop båda bloggarna och bjuda in dem till den här bloggen. Därför kommer vi att signera varje inlägg som vi publicerar så ni vet vem som skriver.

    // Richard

    0 kommentarer: