BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Finslipning.

    Som Ni alla säkert vet så klarde PunktORG av alla uppdrag igår, dock inte felfritt utan med vissa mindre problem och därför var enda punkten på dagsordningen idag: att finslipa på de programmen vi kuggade på igår.
    Så efter skolan idag (alltså ingen studiedag igen), var det meningen att Richard och Oscar skulle finslipa programmen, men förhållandena ändrades och Gurre kom in i bilden också. Gurre blev lite arg igår när han fick veta att Richard och Oscar var i skolan och byggde och inte sa till honom om det.

    Det första vi var tvunga att ändra på var vårt sätt att ta på och ta av verktygen till de oika programmen, det var nog därför det tog så lång tid igår. Gurre kom på en smart idé och de var inte att använda den (Oscar ville ju inte göra Gurre ledsen igen). Richard slog ihop två program så att tiden skulle krympa och justerade lite på de programmen vi klarade igår.
    Sedan kom det som kommer att bli den tråkigaste delen på hela Power Puzzle-uppdraget och som kommer att ta längst tid: att finjustera alla program så att de kör med 100 % säkerhet på tävlingsdagen.
    Gurre tog även hit sin pappa för att hjälpa oss. Gurres pappa gav oss verkligen goda råd, en kunnig man med andra ord. Han borde komma hit fler gånger. Tyvärr så stack de redan vid 17.00.

    Richard och Oscar trotsade hunger och gjorde allt de kunde för att få "100" på allt. Oscar var så inne i programmeringen så han gav sig själv kvarsittning och forsatte efter att Richard hade gått. Om han inte har gått så sitter väl han kvar än...

    // Richard

    0 kommentarer: