BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Äntligen - Första uppdragen avklarade.

    Äntligen så kom den dagen då PunktORG (jag) klarade sitt första avklarade felfria uppdrag. Riktigt efterlängtat var det.
    Som Ni kanske redan vet så bytte PunktORG från RCX till NXT igår och när Richard fick tummen upp av de andra medlemmarna idag så bara gasade han på som tusan. PunktORGs första avklarade felfria uppdrag var inte långt borta.

    Oscar var fortfarande borta idag. Enligt en rapport från Richard var han hemma med feber och kommer nog inte tillbaks förrän på torsdag, tidigast. Så idag fick Richard programmera själv, igen. Det var rätt skönt tyckte han.

    Rockmusik dunkade från laptopens högtalare medan han fortsatte att riva av uran- och majsuppdragen och strax efter 17:30 så klarade han av det. Vilket jubel det kom från kinesen då. Richards hals är fortfarande hes efter att ha sjungit på "segern är vår" i minst en halvtimme efteråt.
    Efter att det lossnat för PunktORG så tog de (han) satellituppdraget och en av vindgeneratorerna av bara farten. En riktigt lyckad dag för PunktORG alltså.

    Fick veta att den interna tävlingen för Bäckaskolans del kommer att gå av stapeln 18/10 kl.14.10-15:30. Richard kommer troligen inte komma, men han kommer att överlåta roboten till Oscar och Gustav (eller inte). Ni som har vägarna förbi Gnosjö den dagen kan ju alltid ta en sväng in och titta till oss en stund. Den som vinner den interna tävlingen får representera BäckaOne i Skövde den 10/11.
    Kampen kommer att vara mellan PunktORG och TG, tror vi, men man får ju inte glömma bort sjuorna...

    // Richard

    0 kommentarer: