BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • 19/10

    Det börjar dra ihop sig till lego-tävlingen i Skövde den 10 november. Efter ganska många (massor) problem med kameran och bloggen har vi inte kunnat lägga in några bilder men nu har Carl-johan beställt en ny kamera och bilder kommer inom kort. Annars jobbar alla på bra och ska få till de sista detajerna eftersom idag ska alla som vill vara med och köra roboten på tävlingen tävla om vilka (tre till fyra stycken) som dett blir. Den som samlar mest poäng vinner (såklart). Hur tävlingen gick berättar jag sedan. Nu vet vi även vilka som ska vara med och göra teori-uppgiften.De blir: Anton, Aida, Kristina, Camilla coh Philip. Richard är inte på legeotekniken idag eftersom han är på klassensdag.

    Nu till tävlingen. Tävlingen gick ganska bra (det var bara två lag som tävlade). Efter en ganska överlägsen match vann PunktORG med ganska många poäng mot The Gräsklippers (TG). Även om när PunktORG körde fel så skyllde de på Richard för att han inte var där.
    PunktORG består av: Richard, Oskar och Gustav (Gurre). The Gräsklippers: Johannes och Oliver.
    PunktORG hade nog lagt ner lite mer tid än The Gräsklippers på sina robotar. Nu vet vi alltså vilka som ska köra robotarna på tävlingen. Hur det blir med TG vet vi inte vad de ska göra. Själv ska jag (Therese) skriva på bloggen och några till. Det var allt från mig. Ciao!

    //Therese

    P.S. Vi kommer vinna på legotävlingen. Om ni vill veta mer om tävlingen gå då in på: www.hjernekraft.org

    0 kommentarer: