BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Snart gäller det

    Hej allihopa!

    Nu återstår det endast 1 vecka och 2 dagar innan vi åker ner till Köpenhamn och ska tävla i världsmästerskapen. Vi är nu helt klara med alla programmen utom utkörningen där vi fortfarande tänker på en enklare lösning, och som det ser ut nu så har Gustav en mycket fin lösning på gång. Det Gustav bygger är en så kallad vippbräda som man ställer allt på, när roboten sakta kommer fram till isberget och utlöser vippbärdan så faller den ner och alla saker glider ner i isbergsområdet!

    Idag så har vi programerat klart "hus" uppdraget där vi ska flytta isolering, cykel och en dator till det gröna området samt öppna fönstret, Vi ska också ta tillbaka 2 bollar till basen för att sedan köra dom till gruvan.
    Efter det så körde vi lite, min och Richards första omgång gick riktigt dåligt, inget funkade...
    Andra gången gick det betydligt bättre, missade bara något enstaka vad jag minns men i helhet gick det bra, hoppas på en sådan runda i Dankmark.

    Oscar stack sedan hem först av oss alla då han skulle iväg och spela pensionärs bandy, golf med ett annat ord.
    När Oscar hade gått så spenderade vi tiden mest till att skicka sms med Gustavs mobil och reta han lite, jag och Richard tyckte detta va roligt, Gustav smålog också i mellan åt ;).

    Tack för en trevlig dag gubbs ;)

    Mvh
    Oliver

    0 kommentarer: