BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • Programmeringsdags.

    Idag träffades PunktORG igen för att bygga klart uppdragen.
    Gustav och Oscar hade håltimma idag så de hann bygga klart dem, så när Richard kom så hade de redan börjat att programmera. Det blev dock inget allvar förrän han kom.

    Gustav ville att Richard skulle skapa ett program så att det skulle kunna köra roboten med två varvräknare. Richard försökte, fast han hann aldrig klart eftersom som han inte fick tillräckligt med tid.
    Oscar fortsatte att bygga på sin startramp och försökte klara tågvagnen och majsen. Blev dock inte helt lyckat.
    Richard ville bygga någon sorts knäpp vägg bara för att ta upp "Uranus" (uranet), men det gick varken Oscar eller Gustav med på så Richard byggde en fin våggenerator istället. Den blev riktigt fin, anser han själv.

    En väldigt seg stund legoteknik blev det, ingen ville göra något. Och tiden bara rusade iväg och vips så var klockan 18 och vi skulle dra oss hemåt. Gustav föreslog att vi skulle träffas på någon fredag framöver, kanske käka pizza och sen fortsätta på roboten. Ett mycket bra förslag.

    Richard går på PRAO i Borås vecka 39, så honom slipper PunktORG att dras med den kommande veckan. Hoppas bara ingen glömmer att blogga...

    // Richard

    0 kommentarer: