BäckaOne har delat upp sig i två nya lag:
  • The Rise Of GKC: http://theriseofgkc.wordpress.org/
  • BäckaOne: http://backaone.dagbok.org/


  • EV: 8/11

    Sista Elevens Val-lektionen idag då. Idag är även sista dagen vi träffas innan tävlingen. Våra ledare hade punktat upp saker på tavlan igen. Fast den här gången var det andra punkter än för en vecka sedan.

    Det första ledarna ville veta var vem som egentligen skulle köra roboten. Richard, Gustav eller Oscar?
    Men eftersom Richard och Oscar var de som jobbat mest med roboten, så blev det de två som fick köra. Inget oväntat beslut.

    Andra punkten var teoriuppdraget. Ledarna ville veta hur långt Anton L, Camilla och Aida hade kommit med det. De sa att de behövde idag och kanske imorgon för att bli färdig. Vi önskar de lycka till.

    Det sista de ville ta upp var en ny tidplanering för dagen. Avresetiden från Gnosjö flyttades fram en halvtimme från 06:30 till 07:00, eftersom vi inte behövde tävla i Skövde förrän kl. 10:45. alla fick ett snabbt ihopknåpat word-dokument av ledarna som vi var tvungna att ta hem. Annars...

    Eftersom gårdagen bestod av så mycket träning så bestämde sig Richard och Oscar sig för att börja packa ner det som var väsentligt i flyttlådor idag istället. Och när Richard och Oscar började att packa, så kom såsmåningom de andra och hängde på.
    Vi, eller rättare sagt Richard, packade nästan hela lektionen. De som inte packade byggde på en miljövänlig robotprototyp som vi skall visa upp för domarna i den tekniska presentationen. Den blev inte riktigt klar utan vi fortsätter på den i Skövde. Kom gärna fram till oss och snacka med oss om ni också vill se den.

    // Richard

    0 kommentarer: